Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Egerszalóki szállodák és hotelek foglalása itt a legjobb áron

Egerszalók a Mátra és a Bükk hegység között, a Laskó-patak völgyében fekszik, Budapesttől 133 km-re. A falu legfőbb vonzereje a föld mélyéből feltörő termálvíz, mely sódombokat hozott létre. Egerszalók természetes vizeivel, geológiai képződményeivel és finom boraival egyik állomása a Kő-Túra útvonalnak. Ezen kívül a faluban található a csodatévő Mária-kegykép, valamint Mária-szobor és barokk templom is várja a turistákat. A termálvíznek köszönhetően az egerszalóki szállodák és hotelek világszínvonalú wellness és gyógyászati lehetőségekkel várják a pihenni vágyókat. Töltsön el egy akciós wellness hétvégét Egerszalókon félpanziós ellátással!

4-csillagos hotelek Egerszalókon

Mesés Shiraz Hotel Egerszalók A 4 csillagos Mesés Shiraz Wellness és Tréning Hotel páratlan környezetben, a Laskó-patak völgyében helyezkedik el a sódombjáról híres Egerszalókon.

Saliris Resort Spa Hotel Egerszalók Fenyőerdőkkel körülvett, páratlan természeti környezetben helyezkedik el a 4 csillagos Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel Egerszalókon, közvetlen összeköttetéssel az egerszalóki exkluzív gyógy- és Wellnessfürdőhöz, mely Európa egyetlen sódombja mellett épült.

Vissza a főoldalra